Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

HSSC’61 groepswinnaar na ruime zege op Peursum

Wedstrijdverslagen 758 keer gelezen

HEI- EN BOEICOP • HSSC'61 had tegen Peursum even een lastige fase, maar bleek uiteindelijk een klasse beter. Na negentig minuten stond het 8-3 en was HSSC'61 groepswinnaar.

Op Het Plein leek de thuisploeg een makkelijke middag tegemoet te gaan. Na een kwartier stond het 2-0 via mooie treffers van Bas Scheenhart en Lucas van Dam. Peursum kwam voor rust echter telkens terug in de wedstrijd. Sjoerd den Boer scoorde de 2-1.

Na de 3-1 van Scheenhart deed Jesse Baan uit een prachtige vrije trap iets terug. Scheenhart was echter op dreef, want hij maakte vlak vóór en na rust nog een goal: 5-2. N

a de 5-3 van Twan Romeijn voerde Heicop de score nog wat op. Invaller Richard Kool (2x) en Niels den Braven tilden de score naar een niet eens geflatteerde 8-3.