Slechte start Benschop

Wedstrijdverslagen 356 keer gelezen

Benschop verloor in Nieuwegein met 4-1 van Geinoord, dat binnen tien minuten al met 2-0 voorstond.

De Benschoppenaren die slecht begonnen, hadden geen antwoord op de Nieuwegeinse aanvalsdrift. Pas na een half uur deelde Benschop wat kleine speldenprikken uit. Uit een hoekschop kopte David Verweij vlak voor rust de aansluitingstreffer tegen de touwen.

De wil om langszij te komen in de tweede helft duurde maar kort. Na het creëren van een paar kansen, waarbij te veel ruimte weggegeven werd, profiteerde Geinoord van die vrijheid. De marge kwam weer op twee goals en het geloof op een goed resultaat verdween.

De 4-1 was goed voor de statistieken. Martijn de With ontving in blessuretijd zijn tweede gele kaart. ,,We kwamen niet goed voor de dag," aldus elftalleider Martijn Sluis. ,,Zaterdag krijgen we JSV Nieuwgein op bezoek. Weer een sterke tegenstander."