• Ameide - Schoonhoven (5-2).
• Ameide - Schoonhoven (5-2). Foto: Gerco van Oort

Ameide in ondertal ruim langs Schoonhoven

Wedstrijdverslagen 1.238 keer gelezen

AMEIDE • Nagenoeg de hele tweede helft speelde Ameide met tien man. Harm Harteveld kon kort na de spelhervatting met een tweede gele kaart inrukken. Toch trokken de mannen van trainer Gert-Jan Westerhout met 5-2 aan het langste eind.

"Schoonhoven kwam sterk uit de startblokken, maar Izak Westerhout antwoordde snel en na twee minuten was de stand weer in evenwicht. We pakten ook de controle, met net voor rust de 2-1 van Martijn van der Zijden."

In ondertal moest Ameide even schakelen, maar deed dat naar behoren. Na de 3-1 van Sam Versluis deerde zelfs een owngoal van Robin de Jong de thuisploeg niet. Izak Westerhout en Sam Versluis scoorden beiden hun tweede goal van deze voor Ameide heerlijke voetbalmiddag.

RVC'33 zoek jou! vacatures 3 uur geleden
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 4 uur geleden
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 20 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 21 uur geleden
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 23 apr, 07:15
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 22 apr, 22:00