Alem heeft teveel ontzag voor Cito

Wedstrijdverslagen 571 keer gelezen

OSS - Alem moest zondag gelijk stevig aan de bak uit bij Cito. De ploeg uit Oss is een van de kampioenskandidaten en onderstreepte dat gelijk maar met een 3-2 zege op de Alemnaren.

"We hadden een heel goede ploeg tegen. Met veel ervaring en geslepenheid", aldus Alem-trainer Ben Hoek.

Zijn team nam na tien minuten wel via Kevin Broekmeulen een 0-1 voorsprong. Broekmeulen had in de tweede minuut ook al de lat geraakt. Een onachtzaamheid bij de bezoekers leverde de thuisclub de gelijkmaker op: 1-1.

"In de tweede helft hebben we een beetje achter de feiten aangelopen. We hadden ook teveel ontzag voor onze tegenstander", vervolgde Hoek. Hij zag Cito uitlopen naar 3-1. In de allerlaatste minuut zorgde Jens Steenbekkers nog voor de 3-2 door een strafschop te verzilveren.