Robin Peursem is on fire voor Schelluinen

Wedstrijdverslagen 920 keer gelezen

LEKKERKERK • Robin Peursem was voor Schelluinen in de met 4-1 gewonnen pot van Lekkerkerk zonder meer de 'man of the match'. De aanvaller scoorde tenslotte driemaal en leidde met een schot op de paal de andere goal in.

Het ging heel Schelluinen sowieso een stuk beter af dan een week geleden. In het eerSte bedrijf had de ploeg van Philip den Haan de wind mee, al leverde dat nog slechts één treffer op vAN Peursem.

"In de tweede helft wilden we de bal laag houden", legde Den Haan uit. In de zestigste minuut leverde dat voor Peursem een schot op de paal op. Vanuit de scrimmage die daarop volgde scoorde Laurens Lingen. Vervolgens werd Peursem twee keer alleen voor de keeper gezet en daar wist hij wel raad mee.