Zuur puntverlies Benschop

Wedstrijdverslagen 367 keer gelezen

Benschop speelde in eigen huis met 1-1 gelijk tegen JSV Nieuwegein, dat in blessuretijd via een strafschop pas langszij kwam.

Na een gelijkopgaande eerste helft, waarin beide ploegen slechts speldenprikken uitdeelden, kwam de thuisclub beter in de wedstrijd. Na een uur spelen raakte de scheidsrechter zo geblesseerd, dat hij niet verder kon. Na een oponthoud van drie kwartier nam een opgetrommelde vervanger diens taak over.

Benschop was het beste bij de les na deze hinderlijke onderbreking. Jeroen Lamboo slaagde erin zich vrij te spelen. Hij omspeelde de Nieuwegeinse doelman en liet het Benschopse publiek juichen.

De gasten zette een extra spits in en de voortreffelijk spelende aanvoerder meldde zich voorin. In de slotfase miste de Benschopse sluitpost Kevin van Galen de bal, waarna zijn verdedigers te fors ingrepen met een elfmetertrap tot gevolg.