vv Nieuw-Lekkerland - Heerjansdam
vv Nieuw-Lekkerland - Heerjansdam Foto: Peter Verheijen

Nieuw-Lekkerland trekt lijn droomstart door

Wedstrijdverslagen 2.150 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND - Het zijn mooie weken voor de supporters van Nieuw-Lekkerland. Na overwinningen op SVL en WNC werd zaterdag ook Heerjansdam aan de zegepaal gebonden. Lekkerland won met 4-2.

Trainer Maarten van Gastelen waant zich de laatste weken in een walhalla met een spelersgroep die in alle opzichten aan zijn ambities beantwoordt. "De jongens zijn gretig, hebben de wil om te presteren en ze vormen nog een fantastische eenheid ook", stelt de coach tevreden vast.

Tegen Heerjansdam werd dat beeld, afgezien van de wat moeizame openingsminuten, aardig bevestigd. Harold Vrolijk bracht het steeds sterker wordende Lekkerland na een klein half uur op 1-0 uit een strafschop.

Vervolgens deed Heerjansdam wat terug en was het woord wéér aan Vrolijk, die in de 37e minuut attent reageerde op een voorzet van Terry van der Waal.

Na rust scoorden de gasten opnieuw tegen en was het Damiën Müller die de eindstand op 4-2 bepaalde.