vv Vianen - VIOD
vv Vianen - VIOD Foto: Peter Verbeek

Vianen poetst de nul weg na gelijkspel

Wedstrijdverslagen 846 keer gelezen

VIANEN – Op sportpark Blankensteijn hebben Vianen en VIOD de punten eerlijk gedeeld: 1-1.

De gretige thuisclub kreeg enkele kansjes, maar de schoten waren te zacht om de Tienhovense doelman te verontrusten. Na een hoekschop van de gasten ontstond in de zesde minuut zoveel wanorde in de defensie van de tricolores dat Jasper de Groot er met een intikkertje 0-1 van maakte. Vianen moest het hebben van langlopende aanvallen, meestal ingeleid over links. Justin Mouhmy was daar een echte handenbinder, maar zijn voorzetten kwamen niet aan. VIOD, dat zijn defensie goed had staan, was sneller in de omschakeling.

Crosspass
Na rust lag het initiatief bij de bezoekers, en Vianen had veel moeite om de weg naar voren te vinden. In de achttiende minuut gaf Mitchell Akkerman een messcherpe crosspass op Mouhmy (zie foto), die prima afrondde: 1-1. Door slordige passing over en weer werd de wedstrijd wat rommeliger. Een kwartier voor tijd kreeg een speler van VIOD zijn tweede gele kaart. Het lukte Vianen, dat aanvallend lengte tekort kwam, echter niet om munt te slaan uit de numerieke meerderheid.