Benschop pakt punt

Wedstrijdverslagen 247 keer gelezen

LOOSDRECHT - Benschop speelde in Loosdrecht met 1-1 gelijk tegen Victoria, dat zijn eerste twee wedstrijden won.

Na drie minuten spelen scoorden de Benschoppenaren verrassend de openingstreffer. Stef Elings nam een lange bal goed mee en bracht David Verweij in stelling, die raak schoot. Het elftal van Emanuel Sluis zakte in en liet de thuisclub komen. Pas na een uur spelen kwam Victoria, dat over een goed voetballend elftal beschikt, langszij. Benschop hield de ruimtes klein, maar stond het laatste half uur flink onder druk. Af en toe kwam Benschop tot een uitval.

In blessuretijd leken de blauwwitten de zege te 'stelen'. Olaf de Koning schoot de bal richting kruising, maar de Victoria-doelman redde fraai.