Eerste nederlaag SPV’81

Wedstrijdverslagen 430 keer gelezen

SPV'81 verloor met 0-2 van het Boskoopse Floreant, dat nog geen puntenverlies leed. De thuisclub werd niet weggespeeld tegen de kampioenskandidaat.

SPV-doelman Jeroen Both, die uitstekend keepte, kon halverwege de eerste helft de openingstreffer niet voorkomen. De tweede treffer viel, toen de thuisclub de bal na een Boskoopse hoekschop niet goed genoeg wegwerkte. De Polsbroekenaren kregen alleen via Sander Koolwijk enige kansen.

Na rust was Floreant de bovenliggende partij, maar het vizier stond niet meer op scherp. ,,Het was jammer, dat Thomas Spelt tien minuten voor tijd niet scoorde, toen hij alleen voor de doelman verscheen," vertelde SPV-trainer Gert Alblas. ,,Dan hadden we wellicht nog een spannende slotfase gehad."