Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Kerkwijk krijgt deksel pas laat op de neus

Wedstrijdverslagen 510 keer gelezen

KERKWIJK • Kerkwijk kreeg zaterdag op bezoek bij Lekvogels pas laat het deksel op de neus. In de 85e minuut scoorde de thuisploeg de enige goal van de wedstrijd.

De winnende goal viel dan misschien pas laat, op de nederlaag viel niks af te dingen, vond Kerkwijk-trainer Nabil Bouchlal: "Ik kan er een heel verhaal van maken, maar zij waren vandaag gewoon beter. We hadden veel moeite met ze en waren niet bij machte om ook maar ergens aanspraak op te kunnen maken. Als het 0-0 was gebleven, was het een gestolen punt geweest."

Daarmee zijn de eerste drie punten een feit voor Lekvogels, dat vorig seizoen nog in de bovenste regionen meedraaide en op de vijfde plaats eindigde. Bouchlal verwacht dat de ploeg uit Lexmond dit seizoen wederom in de top van de vierde klasse gaat meedraaien: "Er is maar weinig veranderd, behalve dan dat hun topscorer gestopt is. Het is gewoon een goed voetballende, jonge ploeg. Normaliter komen zij nog wel terecht waar ze horen. En dat is niet op de onderste plaatsen."

Voor Kerkwijk wacht volgende week het thuisduel met SVS'65. De ploeg uit Spijk heeft een kwaliteitsimpuls gekregen met Willem Looijen als meest opvallende versterking. Toch verwacht Bouchlal dat zijn ploeg een kans maakt: "Dat is een totaal andere wedstrijd dan vandaag. Ik ben er heilig van overtuigd dat we voor een goed resultaat kunnen gaan."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden