SC Everstein nestelt zich in de brede subtop

Wedstrijdverslagen 608 keer gelezen

EVERDINGEN • Zonder tot groots spel te komen behaalde SC Everstein tegen OSM '75 een regelmatige 4-1 overwinning.

Van goed voetbal was eigenlijk maar af en toe sprake. De roodwitten speelden niet best, maar boften dat de gasten nóg minder lieten zien. Binnen een kwartier werd Yently Lemmer door een steekpass van Simon van Zante met succes in stelling gebracht: 1-0. De gasten plaatsten af en toe wat speldenprikjes maar waren niet bij machte doelrijpe kansen te creëren. Uit een scrimmage verdubbelde Björn Stathi de voorsprong pal voor rust: 2-0.

Uit de lucht
In de tweede helft liet OSM '75 wat meer zien dan voorheen. Toch kwam de aansluitingstreffer in de twintigste minuut min of meer uit de lucht vallen: 2-1. Dat doelpunt bracht SC Everstein niet uit zijn evenwicht. De Maarssenaren werden offensiever en lieten achterin zo veel ruimte liggen dat Jort Binneveld en Wessel Bergshoeff daar hun voordeel mee konden doen: 4-1.

"We hebben het ons lastiger gemaakt dan nodig was", vond coach Remko Versteeg. "OSM '75 was een heel matige tegenstander."