update

DSC pakt koppositie in 3C

Wedstrijdverslagen 855 keer gelezen

KERKDRIEL • Met een 4-0 zege op ODC en het gelijkspel van CHC heeft DSC zich in 3C aan kop genesteld. Bas Vos en Leon van Heel zorgden voor rust voor een 2-0 voorsprong. In de tweede helft was het weer Bas Vos die de thuisclub in een nog rustiger vaarwater bracht: 3-0. Invaller Roy van Beurden bepaalde tenslotte de eindstand op 4-0.

DSC-trainer Roland Timmermans noemde het een flinke overwinning, maar had ook wat bedenkingen. "Onze eerste goal was discutabel. ODC miste in die periode een goede kans. Het had voor rust ook even 0-1 kunnen staan. En vlak na rust laat ODC op haar beurt het ook weer liggen. Maar goed, we kunnen de punten maar hebben", aldus Timmermans.

Zondag verdedigt DSC uit bij Nieuwkuyk, de nummer drie met twee punten minder en ook een wedstrijd minder gespeeld, de koppositie.