Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Well krijgt wederom pak slaag van Peursum

Wedstrijdverslagen 469 keer gelezen

WELL – De 9-1 van 26 mei 2018 lag bij Well nog vers in het geheugen, toen de ploeg van trainer André van Vugt zaterdag op bezoek ging bij Peursum. Die uitslag werd niet geëvenaard, maar een 6-0 nederlaag is evengoed pijnlijk.

Van Vugt zag zijn ploeg, zonder de geschorste Stefan van Osch en geblesseerde Max de Koning in de gelederen, in Giessenburg weer in oude fouten vervallen: "Het was een déjà vu van de eerste wedstrijd (7-0 nederlaag bij Herovina, red.). We begonnen weer slap, lusteloos, konden geen duels winnen en stonden al na een kwartier met 3-0 achter en bij rust was het al 5-0. In de tweede helft speelden we met iets meer drive en passie en dan wordt het gelukkig 'maar' 6-0."

Volgende week ontvangt hekkensluiter Well het eveneens laaggeklasseerde Beesd. Van Vugt hoopt daarin eerherstel te kunnen bewerkstelligen: "Als we de inzet kunnen brengen die we thuis tegen Kerkwijk en Lekvogels hebben laten zien, dan zie ik perspectief. Als dat er niet is, kunnen we het net zo goed op papier af doen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden