Wijntjes Fotografie - John Wijntjes

Gouderak-Cabauw in evenwicht

Wedstrijdverslagen 379 keer gelezen

GOUDERAK – Een aantrekkelijk, spannend en sportief duel tussen Gouderak en Cabauw eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Aan de altijd winderige Kattendijk kregen beide teams volop kansen en moesten de keepers Stef Hoogendoorn (Gouderak) en Jeroen van Kats (Cabauw) veelvuldig in actie komen om de aanvallers het scoren te beletten.

Cabauw kwam op een 0-1 voorsprong door Wessel Streng, die na enig 'flipperen' de bal tussen de palen kreeg. Op slag van rust zorgde Bob Olde Heuvelt, de beste man op het veld, voor 1-1.

Toen invaller Youri Kool, in het veld gekomen voor de geblesseerde Gerben Slaman (hamstring), de 2-1 binnen schoot, leek Gouderak als winnaar tevoorschijn te komen. De thuisclub had buiten Glenn Vermeulen gerekend. In de 84ste minuut zorgde hij alsnog voor de verdiende gelijkmaker: 2-2. Daar konden beide teams mee leven.