• Nieuw-Lekkerland - Montfoort SV'19 (1-1).
• Nieuw-Lekkerland - Montfoort SV'19 (1-1). Foto: Dick de Jager

Nieuw-Lekkerland doet zich tekort met gelijkspel

Wedstrijdverslagen 795 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Bij Nieuw-Lekkerland waren ze het met elkaar eens: er had in de thuiswedstrijd tegen Montfoort meer ingezeten dan de 1-1 uitslag deed vermoeden.

Vooral in de eerste helft kreeg de thuisclub, die de kater van het verlies van vorige week uit bij Kloetinge aardig verwerkt leek te hebben, een aantal mooie kansen om de tegenstander pijn te doen. Het bleef bij één treffer, een eigen doelpunt van een Montfoort-verdediger na een vrije trap van Lekkerlander Wim de Jong in de zesde minuut.

Nieuw-Lekkerland kreeg daarna via Sjoerd Slob -die na een imposante rush de bal voor zijn kopgrage hoofd kreeg maar voorlangs mikte- en Raymon Slagboom (hij werkte een voorzet van Ruben Munoz net over het vijandelijke doel) twee fraaie kansen om de gasten op een onoverbrugbare achterstand te zetten.

In de tweede helft kreeg de thuisclub te maken met de vervel;ende kanten van een schuin over het veld staande wind en wist het niet al teveel meer te creëren tegen het zeker niet sterke Montfoort. De gasten kwamen echter nog wel op 1-1. Daaraan ging een verdedigende fout vooraf, waarbij Raymond Slagboom de bal over zijn eigen centrale verdediger Gertjan Stout heen kopte en de spits van Montfoort simpel kon scoren.