update

Gelijkspel tegen Halsteren volstaat voor Unitas voor eerste periodetitel

Wedstrijdverslagen 1.249 keer gelezen

GORINCHEM • Unitas heeft zondagmiddag de eerste periodetitel in de hoofdklasse B binnengehaald.

De koploper speelde met 0-0 gelijk tegen concurrent Halsteren en dat resultaat volstond.

Unitas pakte de periode met 22 punten, gevolgd door Juliana'31 met 21 punten en Halsteren met 19 punten. De Gorinchemse ploeg incasseerde in tien duels pas zeven tegentreffers.

Inzet
De neutrale toeschouwer heeft deze wedstrijd eigenlijk nauwelijks kunnen genieten van het vertoonde spel. Wel van de inzet van beide teams.

Unitas was de dominerende partij in de eerste helft. Kreeg ook nog wat corners en anderhalve kans.

Dicht timmeren
In de tweede helft was het andersom, omdat Unitas de boel gewoon dicht timmerde en slechts één kans moest toestaan. Die situatie werd knap gered door Ruud Verberk, de keeper van Unitas.

Halsteren drong wel aan, maar werd zelden gevaarlijk.

Het werd dus een typische 0-0 wedstrijd met heel veel strijd van beide kanten, maar uiteindelijk een zeer tevreden thuisploeg , die de eerste periodetitel binnen hengelde en dat is verdiend, want Unitas heeft na 10 gespeelde wedstrijden gewoon de meeste punten.

De volgende wedstrijd is a.s. donderdag om 20.30 tegen BVV Den Bosch voor de beker.

De eerstvolgende competitie wedstrijd is op 24 november . Er wordt dan een bezoek gebracht aan VV Meerssen

(verslag: GVV Unitas)

• Unitas - Halsteren (0-0).