• Gwaeron Stout als captain van IJsselmeervogels.
• Gwaeron Stout als captain van IJsselmeervogels. Foto: Pro Shots

Terugkeer Gwaeron Stout naar De Zwaaier niet uitgesloten

Nieuws 3.576 keer gelezen

SPAKENBURG/WERKENDAM • Gwaeron Stout, na zeven jaar Kozakken Boys nu uitkomend voor IJsselmeervogels, is zaterdag de enige Werkendammer die op De Zwaaier op het veld staat. Hij woont op 't Plein in het hart van het dorp op twee kilometer van het veld.

De beste amateurclub aller tijden, IJsselmeervogels, komt zaterdag in Werkendam op bezoek. Stout: "Omdat wij de laatste weken niet meer winnen, wordt het weer spannend in de kop van de tweede divisie."

Het onverslaanbaar geachte IJsselmeervogels speelde achtereenvolgens drie keer gelijk, tegen Spakenburg, De Treffers en Jong Volendam en verloor zaterdag met 2-1 bij Quick Boys.

Geen paniek
Volgens aanvoerder Gwaeron Stout (26) is er nog geen sprake van paniek op De Westmaat. "Wij zijn nog steeds koploper, maar het moet natuurlijk wel beter. Als wij dit zo doortrekken wordt IJsselmeervogels geen kampioen."

Stout miste vier wedstrijden door een liesblessure, maar is weer terug. "Het vervelendste is dat ik daardoor de Spakenburgse derby miste. Die had ik zó graag gespeeld."

Stout verwacht voor zijn team een heel lastige wedstrijd op De Zwaaier. "Kozakken Boys heeft de weg omhoog gevonden in een klasse waarin iedereen gelijkwaardig is aan elkaar."

Toekomst
Stout is al bezig met de toekomst. Hij sluit een terugkeer naar Kozakken Boys niet uit. "Ik praat met IJsselmeervogels en Kozakken Boys. Afwachten wat de uitkomst is."

(bron: Kozakken Boys Thuispagina's in Het Kontakt Altena)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden