Gouderak houdt punt over aan vermakelijk duel tegen Moerkapelle (4-4)

Wedstrijdverslagen 357 keer gelezen

GOUDERAK – Gouderak-Moerkapelle eindigde na een amusante wedstrijd in 4-4. Dat deed vooral de supportersschare van de thuisclub goed, want Gouderak kwam aan de altijd winderige Kattendijk een ietwat ongelukkige 0-2 achterstand bij rust te boven.

De formatie van trainer Raymon Noordam schoot direct na rust drie keer raak via een benutte strafschop van Jesse Metselaar, Hugo Bitter en Bob Olde Heuvelt: 3-2. Moerkapelle sloeg meteen terug (3-3), maar Gouderak kwam opnieuw op voorsprong door een tweede penalty. Jesse Metselaar schoot de bal fraai in de kruising: 4-3.

In de slotfase kopte een Moerkapelle-speler de bal over Gouderak-doelman Stef Hoogendoorn: 4-4. Daarmee kregen beide teams beloning voor hun arbeid.