foto-update

Roda Boys kan zich weer op competitie richten na ingecalculeerde bekernederlaag

Wedstrijdverslagen 1.226 keer gelezen

AALST • Het was geen schande dat Roda Boys zaterdag werd uitgeschakeld door Achilles Veen.

Ook de 1-3 uitslag van de tweedeklasser tegen de hoofdklasser in de strijd om de districtsbeker was allesbehalve uitzonderlijk. Roda Boys wist op het eigen sportpark de Maaskant zelfs nog behoorlijk lang stand te houden, maar op slag van rust wisten de bezoekers toch de score te openen.

In de tweede helft kwam de overwinning van Achilles Veen niet meer in gevaar, al tekende Nils Loef een kwartier voor tijd wel nog de aansluitingstreffer aan. Hij verzilverde een strafschop door hard door het midden raak te schieten. Verder dan de 1-3 kwam de thuisploeg niet.

Roda Boys kan zich na de bekeruitschakeling gaan richten op de competitie. Daarin aast de ploeg van trainer Frank Brands op een driepunter, de laatste is immers alweer zes wedstrijden geleden. Zaterdag neemt Roda Boys, dat op de negende plaats in de tweede klasse F staat, het in eigen huis op tegen EBOH, dat momenteel de vierde plaats in 2F bezet.