• Denny van Geffen: 'Aan die flauwekul doe ik niet mee'.
• Denny van Geffen: 'Aan die flauwekul doe ik niet mee'. Foto: Lya Cattel

GVV’63-trainer Denny van Geffen: 'Wij pakken dit seizoen een prijs, honderd procent zeker'

Nieuws 1.787 keer gelezen

GAMEREN • De eerste periode bracht GVV'63 bepaald niet het succes waar voorafgaand aan het seizoen op gespeculeerd werd. Ook het inhaalduel tegen NOAD'32 bracht daar zaterdag geen verandering in.

De ploeg van trainer Denny van Geffen ging namelijk in eigen huis met 2-3 ten onder. Door die nederlaag in de laatste wedstrijd van de eerste periode blijft GVV'63 steken op een elfde plaats. Ronduit teleurstellend voor de ploeg die door de kwaliteitsinjectie van de voorbije zomer werd aangemerkt als titelkandidaat in de derde klasse D, al plaatst Van Geffen daar wel een kanttekening bij. 

"'Er komen zes spelers bij', 'ze moeten meedoen om het kampioenschap'; ik vind het allemaal zo makkelijk scoren. En het klopt dat ik heb gezegd dat we moeten meedoen om het kampioenschap, maar ik had van tevoren bijvoorbeeld niet verwacht dat ik zaterdag negen mensen zou missen. En vorige week zeven. Dat heb je niet in de hand. Aan het eind van de wedstrijd staat er iets op het scorebord wat niet terecht is. Dat mensen daarop voortborduren vind ik prima, maar aan die flauwekul doe ik niet mee."

Geen concurrent
Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen het één plaats hoger geklasseerde SV Capelle op het programma. Van Geffen benadrukt dat die ploeg niet in hetzelfde rijtje genoemd mag worden als zijn GVV'63: "Vind je het heel erg als ik zeg dat ik Capelle geen concurrent vind? Ik snap dat de media het fijn vinden om GVV'63 naar beneden te duwen en dat iedereen het grappig vindt om ons uit te lachen, maar ik vind het flauw worden. Als wij nu in de onderste regionen worden weggezet met een ploeg als Capelle - met alle respect voor Capelle - dan vind ik dat niet terecht."

Makkelijk scoren
Van Geffen vervolgt: "We horen hoger te staan dan we nu staan. Als je ziet hoe wij voetballen tegen GDC, Zwaluwe en ONI, dan vind ik dat we bij de vijf beste ploegen van 3D horen. Je moet de wedstrijd zien, het spelbeeld, de spelopvatting en van daaruit een oordeel vellen. Niet op zaterdagavond op Regio-Voetbal kijken en zeggen; 'GVV'63 heeft zeven punten uit acht wedstrijden, goh wat doen ze het slecht'. Dat vind ik makkelijk scoren, daar hou ik niet van."

" Wij zijn één van de weinige ploegen die continu druk houdt op de tegenstander. En ik ben er heilig van overtuigd dat het aanvallend voetbal wint van verdedigen", waarna hij veelbelovend besluit: "Wij pakken dit seizoen een prijs. Honderd procent zeker."

Martin van Hemert

Freelance-redacteur Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 7 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 7 uur geleden
Afbeelding
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 11 uur geleden
Afbeelding
VIDEO: Voorbeschouwing SoccerReporter op VVAC-Peursum 13 uur geleden
Logo
• Fabian van Horssen na zijn goal tegen Heerjansdam (1-1).
Fabian van Horssen (LRC) legt uit waarom hij stopt: 'Ik kies voor m'n gezin en voor mezelf' gisteren
Logo
• Luuk de Graag: 'Ik ben niet bang dat we meegesleurd gaan worden'.
Luuk de Graag moet met De Alblas nog vol aan de bak: 'Maar niet bang dat we meegesleurd worden' 17 apr, 12:00