• Groot-Ammers - Alblasserdam (2-3).
• Groot-Ammers - Alblasserdam (2-3). Foto: Alexander de Jong

Alblasserdam rijkelijk beloond met late 2-3 bij Groot-Ammers

Wedstrijdverslagen 601 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Ondanks de 2-3 thuisnederlaag tegen Alblasserdam overheerste de trots bij Groot-Ammers trainer Ferry van Dijk. "We hebben een prima wedstrijd neergezet tegen één van de topploegen van onze afdeling", vond hij.

"Alblasserdam heeft meer voetballende kwaliteiten dan wij, maar mijn team stelde daar een geweldige inzet tegenover. Ik heb er echt van zitten genieten."

Voor rust viel er nog niet al teveel spectaculairs te beleven op sportpark Gelkenes, maar na de pauze veranderde het hoofdveld in een arena vol strijd en passie. Het was Alblasserdam dat door Umut Takac (die ochtend vader geworden van een derde dochter) op 0-1 kwam. Bob van Oosterhout zorgde vervolgens voor de fraaie 1-1.
 


Yannick de Bondt tikte vervolgens in de rebound van een strafschop de 2-1 binnen. Daarna sloeg Takac voor de tweede keer toe. Kort voor tijd besliste Alblasserdam-aanvoerder Lerouy Naaktgebooren het duel met een mooi afstandsschot: 2-3.

"We speelden geen beste wedstrijd", vond Alblasserdam-trainer Dennis Schoonewil. "Groot-Ammers had een remise zeker verdiend."
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden