Afbeelding
Foto: Gijs van Tuijl - Gameren

GVV'63 boekt door goals Van Maaren en Kooijman derde zege op rij

Wedstrijdverslagen 1.184 keer gelezen

GAMEREN – Op de overwinning was zaterdag weinig af te dingen, maar GVV'63 maakte het zichzelf thuis tegen Vuren nog wel onnodig moeilijk. Desondanks bleven de drie punten met een 4-2 zege in Gameren.

Tegen een stug Vuren kwam GVV'63 op een 1-0 voorsprong, door een doelpunt van Maverick van Maaren. Michel Kooijman zorgde vervolgens voor de 2-0, waarna Van Maaren ook de 3-0 aantekende. Na lange tijd te zijn geplaagd door blessures mocht hij zijn opwachting maken in de basis en die gelegenheid luisterde hij direct op met twee doelpunten.

Bij die 3-0 voorsprong leek er geen vuiltje aan de lucht voor GVV'63, dat kansen op de 4-0 en 5-0 onbenut liet. Aan de andere kant wist Vuren uit twee spaarzame aanvallen daarentegen wel de 3-1 en de 3-2 tegen de touwen te werken. Kooijman maakte met zijn tweede doelpunt van de middag aan alle onzekerheid een einde, door de 4-2 binnen te schieten.

Ruimte voor verbetering
De overwinning was als vanzelfsprekend welkom, maar trainer Denny van Geffen zag veel ruimte voor verbetering: "We spelen in de eerste helft in een veel te laag tempo. Daardoor krijgen wij het nog redelijk lastig, terwijl zij met elf man op de eigen helft blijven staan. Dan is het lekker dat je vlak na rust de 1-0 binnen schiet, maar dat veranderde aan het spel van Vuren niks. Na de 3-0 nemen we veel teveel risico, waardoor we teveel ruimte achterin laten vallen. Daar maken ze twee keer gebruik van. 4-2 winnen van Vuren is natuurlijk een prima resultaat, maar ik denk dat wij voetballend gezien meer in onze mars hebben, dan we vanmiddag hebben laten zien."

GVV'63 bezet dankzij de overwinning de eerste plaats in de tweede periode en sluit de eerste seizoenshelft volgende week af met een uitwedstrijd bij Sparta'30. Een moeilijke wedstrijd, verwacht Van Geffen: "Sparta'30 is altijd lastig, het is een counterploeg met veel snelheid. Dat wordt zeker geen wedstrijd die je zomaar even wint, maar we moeten zorgen dat we met een mooi gevoel richting Spanje kunnen voor ons trainingskamp."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden