Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Keeper Nicky Janssen pakt draad weer op bij GRC 14: 'Het is een heftige tijd geweest'

Nieuws 3.005 keer gelezen

GIESSEN • Een onverwachte toeschouwer dook zaterdag op bij GRC 14. Het was keeper Nicky Janssen, die enkele maanden terug plotseling van de radar verdween op sportpark Almbos.

De jonge keeper kwam uitleg geven aan zijn ploegmaten. "Ik ben een tijdje weggeweest en kampte met bepaalde problemen. Het was tijd om aan mezelf te werken en mijn verleden een plekje te geven. Het is een hele heftige tijd geweest. Ik was mentaal en fysiek kapot en ik heb veel mensen pijn gedaan. Ik kampte met een verslaving en daar ben ik nu vanaf, al moet ik wel waakzaam blijven. Met de juiste begeleiding denk ik dat ik er echt wel bovenop kom", aldus de 21-jarige sluitpost, die overkwam van Tricht.

"Ik ben nog jong en klaar om het leven weer tegemoet te gaan. Ik heb mijn leven goed vergooid met drugsgebruik en verslaving en moet nu de juiste keuzes maken. Het heeft mijn leven kapot gemaakt, maar het is nu tijd om het allemaal weer op te pakken en het leven een positieve draai te geven. Na de winterstop wil ik het weer oppakken bij GRC 14 en ik hoop weer snel op het voetbalveld te zien te zijn."

Nico van Es

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden