Krijgsman start bij Peursum met winst

Wedstrijdverslagen 711 keer gelezen

GIESSENBURG • Peursum stuurde ASH met 2-0 huiswaarts. Makkelijk ging dat echter niet.

De openingsfase verliep erg rommelig waarna de Giessenburgers langzaamaan toch wel wat meer grip op de wedstrijd krijgen. Dat resulteerde kort voor rust in een 1-0 voorsprong via Nick den Hartog.

"Een lekker moment", wist trainer Mark Krijgsman, die voor het eerst voor de groep stond sinds Michel Roza en Peursum besloten vroegtijdig uit elkaar te gaan. "We wilden dat na rust doorzetten, maar dit ging niet zomaar. Het was overleven."

De gastheren moesten voor de punten vechten en wisten de 1-0 lang vast te houden. Kort voor tijd viel de beslissing. Door een vrije trap binnen te schieten maakte Jesse Baan aan alle twijfels een einde.

• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 2 uur geleden
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 3 uur geleden
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 4 uur geleden
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 12 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 12 uur geleden
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 16 uur geleden