Wilhelmina'26 meldt zich in kopgroep na 3-2 zege op GJS

Wedstrijdverslagen 766 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Wilhelmina'26 kan zich gaan bemoeien met de strijd in de kopgroep van de tweede klasse F. De Wijk en Aalburgers wonnen met 3-2 van GJS en nestelden zich daarmee op de vierde plaats van de ranglijst.

"We zijn een stuk volwassener geworden. We hadden een goed spel, waren fel en agressief. De overwinning was ook dik verdiend", stelde trainer Marcel van Helmond.

Al in de zesde minuut bracht Samuel Hartgers de 'kanaries' op 1-0. Twee minuten later trok GJS de stand weer gelijk met de 1-1, maar kort na het kwartier had Wilhelmina'26 weer de regie met de 2-1 van Dylan van Son.

Na de rust kwam de thuisploeg ook op 3-1, nadat Bart Jongejan onderuit werd gehaald. Vanaf elf meter schoot Tim de Laat raak. Daarmee zaten de drie punten in de knip. De 3-2 van GJS in de blessuretijd was mosterd na de maaltijd.