Afbeelding
Foto: vv Brederodes

Van der Valk en Van Leijenhorst stoppen bij Brederodes, rest selectie blijft intact

Algemeen Spelerscarrousel 1.281 keer gelezen

VIANEN • Uit de individuele evaluatiegesprekken die zijn gevoerd is gebleken dat er geen spelers zijn die zaterdagderdeklasser Brederodes gaan verlaten. Wel hebben de routiniers Nick van der Valk en Rick van Leijenhorst aangegeven er aan het einde van het seizoen mee te zullen stoppen.

Trainer Sander Kloos: "Het is fijn om in januari al te weten dat het fundament er ligt. Zo kunnen we verder bouwen door in gesprek te gaan met eigen O19-talenten die op de deur kloppen en wellicht voetballiefhebbers uit de regio die passen in de Brederodes-cultuur."

Aanvoerder Dylan Warmerhoven: "Het is mooi dat iedereen, zowel spelers als staf, de club trouw blijft. We hebben vorige jaar een minder seizoen met elkaar meegemaakt, maar ook toen zijn we bij elkaar gebleven. We zijn een hechte groep. Dit seizoen doen we het aardig, maar er zit nog meer in deze groep én in de club. Dat willen we laten zien. Ik hoop dat de selectie volgend seizoen versterkt wordt vanuit de O19, zodat we veder kunnen bouwen en kijken waar ons plafond ligt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden