Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Van Gastelen woest op arbitraal trio

Wedstrijdverslagen 1.563 keer gelezen

LANGBROEK • Maarten van Gastelen is normaal gesproken een type trainer dat weinig woorden vul maakt aan arbitrage, maar tijdens en na afloop van het met 4-0 verloren uitduel met mede-subtopper SVL had hij moeite om zich in te houden.

"We kregen bijna alles tegen en gele kaarten die nergens op sloegen. Dieptepunt was het 'rood' voor Gertjan Stout. Die jongen deed nota bene een stapje terug toen een tegenstander hem probeerde te provoceren. Het resultaat: niet die SVL-speler moest het veld af, maar Gertjan. Te bizar voor woorden."

Tussen alle verwikkelingen door werd er ook nog gevoetbald en dat deed Lekkerland niet eens onverdienstelijk. SVL toonde echter aan in één ding beter te zijn: scoren. "Afgaande op de 4-0 en de uitslag van vorige week zullen er vast mensen zin die denken dat het 'foute boel' is bij ons team, maar dat is absoluut niet zo. De sfeer onderling is prima en er wordt massaal en vol overgave getraind", aldus Van Gastelen. "Maar duidelijk is óók dat we snakken naar een goed resultaat."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden