Knap herstel GRC 14 met 2-3 winst bij Heerjansdam

Wedstrijdverslagen 780 keer gelezen

HEERJANSDAM • GRC 14 had zaterdag wat goed te maken voor het verlies in de derby tegen Almkerk. Heerjansdam werd het slachtoffer van de revanche van GRC 14, dat met 2-3 de wedstrijd won.

Met de driepunter steeg GRC 14 weer naar de zesde plaats. "Van de nederlaag tegen Almkerk zijn we een week goed ziek geweest", aldus trainer Piet de Kruif. "Dus we hadden wat recht te zetten en dat is gelukt. Ik ben er heel blij mee en we hebben hard gewerkt."

Voor de rust kwam GRC 14 al op 0-2 door twee treffers van Ricky Vroon. Vervolgens ging het even wat minder en scoorde Heerjansdam de 1-2. "Dat gaf een vervelend gevoel", aldus trainer De Kruif.

Na de rust was GRC 14 weer bij de les, maar miste Michael van den Oever driemaal alleen voor de keeper. Drie minuten voor tijd kwam Heerjansdam nog langszij met de 2-2. Een minuut later was het echter Ousmane Traore, die de winst met de 2-3 weer naar de kant van GRC 14 trok.