Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

HHC Hardenberg-verdediger Stephen Warmolts naar Kozakken Boys

Algemeen Spelerscarrousel 1.252 keer gelezen

WERKENDAM • Stephen Warmolts speelt volgend seizoen bij Kozakken Boys. De 25-jarige verdediger komt over van competitiegenoot HHC Hardenberg en heeft voor één seizoen getekend. Warmolts kopte afgelopen zaterdag tégen Kozakken Boys vlak voor tijd op de lat; de Werkendammers wonnen met 0-1 van de koploper.

'Stephen is een ervaren rechtsbenige centrale verdediger, die dit seizoen bij HHC de rol van linkercentrale uitstekend invult', aldus technisch directeur Kees Spaan over de nieuwste aanwinst. 'Toen we via via hoorden dat Stephen naar Den Bosch gaat verhuizen, hebben we hem meteen benaderd. We zijn enorm blij dat hij uiteindelijk voor ons heeft gekozen.'

De in Emmen geboren Warmolts doorliep de jeugdopleidingen van FC Emmen en sc Heerenveen, voordat hij in 2015 op huurbasis vertrok naar Helmond Sport. Na een succesvol seizoen in de eerste divisie maakte Warmolts definitief de overstap naar Helmond, waar hij in totaal meer dan 100 wedstrijden speelde. Via eredivisionist FC Emmen kwam Warmolts afgelopen zomer terecht in Hardenberg.

Warmolts kan worden gezien als de vervanger van Quentin Jakoba, die na tien jaar dienst stopt bij de Boys. Spaan: 'Ik ken Stephen nog van Helmond Sport, waar hij ook nog even aanvoerder was. Hij komt over als een rustige jongen die sterk is in de coaching en ook nog gevaarlijk kan zijn voor de goal'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden