Papendrecht baalt van late remise

Wedstrijdverslagen 830 keer gelezen

PAPENDRECHT • Toen Nick Kamerling Papendrecht in de 86e minuut op 2-1 had gezet tegen Nivo Sparta leek een driepunter in de knip voor eersteklasser Papendrecht. In blessuretijd echter wisten de gasten er tóch nog een goaltje in te prikken.

De giftige pijlen van diverse Papendrechters richtte zich daarna op de scheidsrechter, die in hun ogen te lang had laten doorspelen. Na het optrekken van de 'rookwolken' was Papendrecht vier gele kaarten rijker en moest het de 2-2 eindstand accepteren.

Het was Justin Beemsterboer die de score in de 23 minuut opende. Tien minuten later bracht Bart Goesten Nivo Sparta op 1-1.

Ook na de pauze viel er voor het publiek te genieten van een lekkere match. Het leek nóg leuker te worden voor de Papendrecht-fans na de late goal van Nick Kamerling. Tot de domper kwam... .