Vianen verliest vooral van zichzelf

Wedstrijdverslagen 428 keer gelezen

ANKEVEEN • Tegen het beperkte ASV '65 bewees Vianen zich een slechte dienst. De tricolores verloren met 3-1, vooral door het onvoldoende nakomen van de afspraken.

Voor rust was Vianen de bovenliggende ploeg. Achterin werd niets weggegeven en de aanvallen over links, via Achim Rabinig en Mitchell Akkerman, zagen er vaak veelbelovend uit. Er werd echter te weinig druk gezet waardoor de thuisclub nooit echt in moeilijkheden kwam.

Desondanks waren de beste kansen voor de gasten, maar ze werden niet benut. In de 34ste minuut nam ASV '65 de leiding (1-0). Kort voor rust gaf Akkerman een goede assist op Bernhard Schreuders die er 1-1 van maakte.

Balverlies
Na de thee koos Vianen veel te vaak voor de lange bal. De mannen hadden onvoldoende controle op de wedstrijd en leden veel balverlies. De Ankeveners maakten er dankbaar gebruik van. Halverwege de tweede helft kwamen ze op 2-1 en in de voorlaatste minuut deden ze hun bezoekers definitief de das om: 3-1.