Gelukje bezorgt Lekvogels winst na 2-0 achterstand

Wedstrijdverslagen 610 keer gelezen

GORINCHEM • Lekvogels keek bij rust tegen 2-0 achterstand aan, maar wist bij Unitas alsnog met 2-3 de drie punten mee te nemen.

Daar kwam wel een gelukje bij kijken. "In blessuretijd kopte een speler van Unitas terug naar zijn keeper, maar die stond op een andere plek dan verwacht dus de bal ging er langs zo het doel in", zag Ton Delfgou tot zijn verbazing.

In de eerste helft trok de thuisploeg zich ver terug om er af en toe gevaarlijk rap uit te komen. Dat leverde hen twee goals op. Na rust trokken Jesse en Tieme Kersbergen de stand gelijk waarna Ahmad Soltanian rood kreeg. Met tien man zat het in blessuretijd vervolgens alsnog mee en sloot Lekvogels aan bij de brede kopgroep in 4D.

Weliswaar nog op een zesde plaats maar inmiddels liggen SVS '65 en Peursum binnen bereik.