Benschop wint diep in blessuretijd

Wedstrijdverslagen 377 keer gelezen

Benschop won door een curieus doelpunt van Mike Vergouw in de 93ste minuut met 1-0 van Geinoord uit Nieuwegein.

De bal draaide tot verrassing van iedereen uit een door Vergouw effectvol genomen hoekschop in een keer achter de Nieuwegeinse doelman. Dit keer had Benschop, dat al een paar keer nipt verloor in de slotminuten, Vrouwe Fortuna aan zijn zij. Beide ploegen hadden zich in het spannende duel al verzoend met een bloedeloos gelijkspel.

Paal en lat stonden aan beide kanten treffers in de weg. David Verweij miste vanaf elf meter nadat de snelle Patrick Maton was neergelegd. Verweij had nog nooit een strafschop gemist in de Benschopse hoofdmacht. ,,Wij kregen de beste kansen," aldus elftalleider Martijn Sluis. ,,In blessuretijd behoedde onze doelman Mitchell van Oort ons voor een achterstand. Uit de daarop volgende aanval forceerden we een corner en daaruit scoorden wij."