• De Alblas - SVW.
• De Alblas - SVW. Foto: Ad Trapman

De Alblas-SVW al na klein halfuur gestaakt wegens blessure scheidsrechter

Wedstrijdverslagen 762 keer gelezen

OUD-ALBLAS • De wedstrijd tussen De Alblas en SVW haalde het einde niet. In de 29e minuut werd de wedstrijd al gestaakt wegens een blessure bij arbiter Van der Zwan. Het goed spelende SVW stond op dat moment al met 0-2 voor, dankzij doelpunten van Gino Dix en Mounir el Ouazizi. De wedstrijd zal op een nader te bepalen datum worden uitgespeeld.

Vanaf de aftrap was SVW bij de les en het openingsdoelpunt leek al direct een kwestie van tijd. Al in de 6e minuut poeierde Mounir el Ouazizi de bal op de lat boven doelman Rene de Ruiter. Een minuut later was het alsnog raak voor de streepjes. Een prima actie en dito voorzet van Mounir el Ouazizi was 'kaasje' voor Gino Dix, die de bal in het doel kopte, 0-1.

Er was nog geen kwartier gevoetbald of SVW had de voorsprong al verdubbeld. Geklungel van De Ruiter zorgde ervoor dat de bal bij Mounir el Ouazizi terecht kwam. De aanvoerder zag het verlaten doel en haalde zonder aarzeling de trekker over. Het schot van zo'n 35 meter afstand plofte in het doel, 0-2.

In de 28e minuut was het eerste schot op doel van de thuisclub te noteren. Angelo Perini had er geen enkele moeite mee. Een minuut later werd de wedstrijd gestaakt wegens de blessure van arbiter Van der Zwan.

De wedstrijd zal op een nader te bepalen datum dienen te worden uitgespeeld, waarbij 29 februari de meest logische datum is, aangezien het volgende week carnaval is en op 29 februari de eerstvolgende beker/inhaaldatum is.

Aanstaande dinsdag speelt SVW thuis om de EM-Van der Wal Cup. De aftrap van het duel SVW - Kozakken Boys 2 staat gepland om 20.00 uur.

De Alblas - SVW 0-2 (gestaakt)
7. Gino Dix 0-1
14. Mounir el Ouazizi 0-2