Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Brederodes krijgt punten niet cadeau van OSM '75

Wedstrijdverslagen 450 keer gelezen

MAARSSEN – Laagvlieger OSM '75 deed er alles aan om het Brederodes lastig te maken, maar bleef toch met lege handen achter: 2-4.

Vroeg in de wedstrijd nam de thuisclub, na een misverstand bij de gasten, brutaal de leiding: 1-0. Met goed combinatiespel namen de groengelen het voortouw en een kwartiertje later tekende Mike de Groot met een schot in de korte hoek voor de gelijkmaker: 1-1. Nadat Joey Balk onderuit was gehaald onthield de scheidsrechter Brederodes een strafschop. Nog voor de pauze haalde Balk zijn gram door, als eindstation van een mooie aanval, voor 1-2 te zorgen.

Op de lat
Nadat Dylan Warmenhoven de stand met een knap schot uit de tweede lijn na een kwartier op 1-3 had gebracht leek de klus geklaard. OSM '75 gaf de strijd echter nog niet op en kwam even later terug tot 2-3. De Maarssenaren kregen meer ruimte, creëerden enkele kansen en hadden pech met een knal op de lat. In de slotfase sloeg De Groot weer eens toe (2-4). Dat zorgde voor rust in het spel van Brederodes dat daarna niet meer in moeilijkheden is gekomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden