Het wordt na 1-3 in extremis nog 3-3 bij Tricht tegen Sleeuwijk

Wedstrijdverslagen 899 keer gelezen

Sleeuwijk moest zaterdag genoegen nemen met de 3-3 bij Tricht. Daarmee kon de ploeg van trainer Pieter Tuns geen vervolg geven aan de 3-1 winst een week eerder tegen Arkel.

"Het was een bizarre wedstrijd. We speelde een bizar slechte eerste helft en kwamen met tien man te staan na een tweede gele kaart voor Robin van der Windt. Na de rust speelden we met tien man wel prima en kantelden de wedstrijd naar 1-3. Ongelooflijk was echter, dat de scheidsrechter ten onrechte zeven minuten blessuretijd bijtrok, waarin Tricht nog de 3-3 scoorde", stond trainer Tuns met zijn ogen te knipperen en had geen goed woord over voor de leidsman.

Op slag van rust scoorde Gertjan van Haarlem de 1-0 voor Tricht tegen het ondertal bij Sleeuwijk. Na de rust bracht trainer Tuns toch maar Frans van den Steenhoven en Jeffey Molhoek in, die op de bank moesten beginnen, omdat ze niet getraind hadden. Sleeuwijk veerde op. Kort na de rust kopte Danilo Kros de 1-1 binnen. Na een voorziet van Jenner Koek zorgde Molhoek voor de 1-2.

Met de 1-3 tien minuten voor tijd van Michiel Marinissen leek Sleeuwijk in de zetel te zitten. In het slot kwam Tricht echter nog terug naar 2-3 door Arjan Hakkert. Vervolgens liet de leidsman in de blessuretijd maar doorspelen. Tim van Dijken greep de kans aan om er in extremis nog 3-3 van te maken.