Schuttersfestijn bij PCP tegen Dussense Boys

Algemeen 613 keer gelezen

BREDA • Dussense Boys maakte er zondag weer een schuttersfestijn van. De Dussenaren wonnen met 3-5 bij PCP.

Daarmee staat Dussense Boys nu tweede in de tweede periode achter RWB, dat al een periodetitel heeft. PCP scoorde wel de 1-0, maar Rens van Boxtel trok beide partijen gelijk met de 1-1. In de tiende minuut zorgde Yoeri van Heel voor de 1-2. Vervolgens was het weer de beurt aan PCP, dat de 2-2 scoorde. Nog voor de rust kwam de uitploeg wederom op voorsprong. Harry Sassen scoorde de 2-3 vanuit een strafschop.

Na rust was de koek nog niet op. Met een pegel van afstand schoot André Segeren de 2-4 binnen, maar PCP kwam nog terug tot 3-4. Tenslotte maakte Bob Leemans uit een vrije trap en de 3-5 een einde aan de onzekerheid.