Nuttig gelijkspel MVV'58

Wedstrijdverslagen 641 keer gelezen

METEREN – Middenmoter MVV'58 bereikte zaterdag thuis een verdienstelijk 1-1 gelijkspel tegen BLC, de Bossche nummer 2 in de derde klasse D. Snel na een 0-1 achterstand maakte Robin Jager al weer gelijk. Komende zaterdag gaat MVV'58 in Lage Zwaluwe bij Zwaluwe op bezoek.

Zonder de afwezige topscorer Morris van den Brink en Dave de Baar speelde MVV'58 zaterdag wat voorzichtiger dan normaal. Na 28 minuten kwam MVV'58 tegen BLC met 0-1 achter. Meterens keeper Jurre Grandia wist een vrije trap van Bob van der Velden vanaf 25 meter eerst nog te keren maar in de rebound scoorde Jori Pallada alsnog: 0-1.

MVV'58 had het antwoord echter snel klaar. Uit een pass van voorstopper Dico van Driel wipte Robin Jager al twee minuten later de bal behendig over de Bossche keper heen: 1-1.

Na de thee speelde MVV'58 bewust steeds meer met de handrem er op en gaf ook bij een va-banque slotoffensief van BLC vrijwel niks meer weg. Zo hield MVV'58 het nuttige 1-1 gelijkspel vast. Komende zaterdag tegen Zwaluwe zijn Morris van den Brink en Dave de Baar bij MVV'58 weer beschikbaar maar dan zullen Cas Wilpstra en de geschorste Remco Knoop ontbreken.