Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Kwaliteitsinjectie voor FC Perkouw

Algemeen Spelerscarrousel 2.026 keer gelezen

BERKENWOUDE • Hekkensluiter FC Perkouw hield al heel lange tijd rekening met een seizoen in de vierde klasse. Door de besluitvorming van de KNVB omtrent het coronavirus om de competitie stop te zetten en geen kampioenen en degradanten aan te wijzen, blijft de dorpsclub uit Berkenwoude echter toch derdeklasser.

Achter de schermen is hard gewerkt om een representatief derde klasse elftal op de been te brengen. Met Marc van der Zee, die het scheidend trainersduo Frans Schaap/ Wouter Goossens opvolgt, komt er een oude bekende terug als trainer. Daarnaast heeft ook een aantal oudgedienden aangegeven volgend seizoen weer bij FC Perkouw te komen spelen.

Van het Schiedamse Kethel Spaland komen Ruben de Vries, Eelco van Viersen en Wouter Bonke. Na een seizoen RVC'33 versterkt Stef de Goede weer de gelederen. Kevin Guttink en Julian van Lith keren terug van Spirit naar sportpark Over de Wetering. Na een jaar Lekkerkerk komt ook Gianni Wijting weer in het geelzwart acteren. Deze spelers moeten de jonge selectie voorzien van een kwaliteitsimpuls en dienen het gemis van Christiaan Schrader (Spirit), Wouter Goossens (Abbenbroek) en Maarten Adriaanse (stopt) op te vangen.

Mentorrol
,,Na een sportief lastig jaar gloort er weer een mooie sportieve toekomst voor de club," aldus FC Perkouw-voorzitter Wim van Wijngaarden jr. ,,Het is uiteraard heel mooi dat deze jongens weer uit willen komen voor FC Perkouw, zowel qua kwaliteiten als persoonlijkheden. We gaan er voor zorgen dat zij ook een mentorrol op zich gaan nemen, waardoor de jonge groep naar een hoger niveau getild kan worden."

Wim Kroone

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden