Logo regio-voetbal.nl
Foto: Stockfoto 123RF

Nieuwe regeling voor sportclubs, maximale vergoeding van 3.500 euro

  •   keer gelezen

Voor alle sportclubs die niet (meer) in aanmerking kwamen voor de TOGS en/of de NOW is er een nieuwe regeling die een eenmalige vergoeding geeft tot € 3.500,-. Aanvragen is mogelijk vanaf 1 september.


Met de zogeheten TASO-regeling is een bedrag van 19,5 miljoen euro beschikbaar.

Samengevat komt de TASO-regeling hierop neer:

• De minister verstrekt op aanvraag een tegemoetkoming aan een amateursportorganisatie die ten minste 20% aan omzetverlies heeft geleden als gevolg van de maatregelen ter bestrijding van de verdere verspreiding van COVID-19;
• Een amateursportorganisatie komt slechts eenmaal in aanmerking voor een tegemoetkoming op grond van onderhavige beleidsregel;
• De minister beslist afwijzend op een aanvraag indien de aanvrager reeds een tegemoetkoming voor doorlopende lasten ontvangt op grond van de Beleidsregel tegemoetkoming ondernemers getroffen sectoren COVID-19.

De tegemoetkoming is afhankelijk van de doorlopende lasten van de aanvrager in de periode 1 maart tot 1 juni van dit jaar en bedraagt: bij € 1.500,- (bij € 501,- t/m € 1.500,- doorlopende lasten) € 2.500,- (bij € 1.501,- t/m € 2.500,- doorlopende lasten) en € 3.500,- (bij € 2.501,- t/m € 3.999,- doorlopende lasten).

Klik hier voor de complete regeling

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup