Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Boete en taakstraf voor betreden sportpark SteDoCo

Nieuws 2.524 keer gelezen

HOORNAAR • De politie heeft woensdag handhavend opgetreden tegen een groep jongeren die de velden van SteDoCo in Hoornaar had betreden.

Door de wijkagenten en het bestuur van SteDoCo is meerdere keren gewaarschuwd dat het betreden van de velden niet zomaar is toegestaan; er hangen bordjes 'verboden toegang voor onbevoegden'.

Vandaar dat het dit keer niet door de vingers werd gezien. Zes jongeren kregen een proces-verbaal (geldboete) en twee minderjarigen zijn doorverwezen naar Bureau Halt.






Dit bericht bekijken op Instagram









Vandaag viel er een melding dat er zich een groep jeugd bevond op de voetbalvelden bij Sportpark "Stedoco" in Hoornaar. Hierop hangen borden "verboden toegang voor onbevoegden (art. 461 Wetb.v. Strafr.)". Er is door ons wijkagenten en het bestuur van Stedoco al vaak voor gewaarschuwd dat het betreden van de velden niet zomaar is toegestaan. Mijn collega's van de noodhulp zijn vervolgens ter plaatse gegaan en traden ditmaal repressief op. In totaal hebben de collega's 6x een proces-verbaal (geldboete) uitgeschreven en zijn er 2 minderjarigen doorverwezen naar Bureau Halt. #pol_lekmerwede #bureauhalt #repressie #verbodentoegang #wa_molenlanden #stedoco #PolitieRotterdam #gemeentemolenlanden

Een bericht gedeeld door  Tim Bakema (@pol_bakema) op

Rick den Besten

Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden