Sliedrecht stelt teleur in oefenduel tegen Wieldrecht

Wedstrijdverslagen 1.962 keer gelezen

SLIEDRECHT • Met een wat aangepaste opstelling wegens kleine blessures en lichte pijntjes van een aantal spelers kon Sliedrecht tegen tweedeklasser Wieldrecht maar moeilijk in het juiste ritme komen. Zowel aanvallend, waar zowel de passing als de afwerking te wensen overlieten, als verdedigend, waar zo nu en dan wat steekjes vielen was er wal wat op aan te merken.

Na ruim een kwartier kwamen de gasten op voorsprong toen een lage bal vanaf de linkerkant bij de eerste paal eenvoudig werd binnengeschoven (0-1). Slierecht veerde enigszins op en liet halverwege de eerste helft via een mooie aanval de gelijkmaker aantekenen. Luciano v. Harlingen gaf een puntgave voorzet die door de altijd hard werkende Sven v.d. Net werd binnengekopt (1-1).

Het antwoord van Wieldrecht kwam snel. Opnieuw een slippertje in de Sliedrecht verdediging en Wieldrecht kon 1-2 scoren. Het laatste deel van de eerste helft was Sliedrecht de aanvallende partij, maar de zuiverheid ontbrak steeds.

Te gemakkelijk gemist
Na de pauze had Sliedrecht wel het overzicht, maar nog steeds niet de zuiverheid om de zaken recht te zetten. Diverse doelrijpe kansen werden te gemakkelijk gemist. Zo verzuimden Bas van Stokkom met een kopbal net over de lat, Jordy de Jong met tweemaal een open scoringskans en Luciano van Harlingen met een mislukt schot om de stand gelijk te trekken.

Teleurstellend resultaat
Ook de scheidrechter geloofde het wel, vooral toen er wat gele kaarten moesten worden getrokken. Vijf minuten voor de officiële speeltijd was verstreken stuurde hij beide teams naar de kleedkamer. Een teleurstellend resultaat in een zeer matige wedstrijd, waarbij tegenstander Wieldrecht zich gelijkwaardig toonde aan Sliedrecht en terecht heeft gewonnen.

Het oefenprogramma wordt dinsdag 18 augustus voortgezet met een uitwedstrijd tegen Heinenoord, aanvang 20.00 uur.  Zaterdag 22 augustus speelt Sliedrecht thuis tegen Ajax (am), aanvang 14.30 uur.

(verslag: Joop Hartog, vv Sliedrecht)