Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Prince Rajcomar definitief naar Kozakken Boys

Nieuws Spelerscarrousel 2.483 keer gelezen

WERKENDAM • Prince Rajcomar (35) sluit definitief aan bij Kozakken Boys. De spits, die al sinds het begin van het seizoen meetraint in Werkendam, strijkt na een carrière vol avontuur neer op De Zwaaier.

Rajcomar doorliep de jeugdopleiding van Fortuna Sittard en maakte op zeventienjarige leeftijd zijn debuut in de hoofdmacht. In 2004 transfereerde de spits naar FC Utrecht, waar hij als invaller direct een aandeel had in de 2-4-winst op Ajax in de strijd om Johan Cruijff Schaal. Ook doorliep de inwoner van Maastricht alle jeugdteams van het Nederlands elftal en maakte hij deel uit van Oranje O20 op het WK in 2005.

Buitenland
Na een seizoen FC Den Bosch maakte Rajcomar zich klaar voor één van zijn vele buitenlandse avonturen. Via UMF Breiðablik en KR Reykjavík op IJsland, het Hongaarse Zalaegerszegi TE, MVV, Fortuna Sittart, VVV Venlo vertrok de international van Curaçao naar Thailand. Na een jaar bij BEC Tero Sasana in Bangkok kwam de aanvaller uit voor MVV Maastricht, ACS Poli Timi?oara (Roemenië), KFC Oosterzonen (België) en Rot-Weiss Frankfurt (Duitsland).

Na een seizoen Patro Eisden Maasmechelen op het derde Belgische niveau komt Rajcomar aankomend seizoen dus uit in de Tweede Divisie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden