• LRC - RKVV Roosendaal (2-1).
• LRC - RKVV Roosendaal (2-1). Foto:Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

LRC uitermate moeizaam langs Roosendaal: 2-1

Wedstrijdverslagen 1.256 keer gelezen

LEERDAM • LRC had de nodige moeite om het één klasse lager acterende Roosendaal te verslaan. Na een 2-0 ruststand viel de 2-1 vlak voor tijd te laat om de zege voor LRC nog serieus in gevaar te brengen.

De openingsfase van de Leerdammers was nog aardig te noemen. Bart Barendregt zorgde na een kwartier op aangeven van Quincy Bartens voor de openingstreffer. Vijf minuten later maakte Axel van Kordelaar er met een bekeken schot 2-0 van en LRC leek een eenvoudige middag tegemoet te gaan.

Niets was minder waar. LRC kreeg het al in de eerste helft lastiger en na rust waren de gasten de betere ploeg die ook zeker meer verdienden dan de nederlaag. Doelman Sam van de Water hoefde echter slechts één keer te vissen, waardoor LRC toch de bekerpunten pakte.