• Johnny Lommers.
• Johnny Lommers. Foto:Rick den Besten

Johnny Lommers kan in Werkendam geschiedenis schrijven

Algemeen 3.482 keer gelezen

WERKENDAM • Johnny Lommers is sinds maandag verlost van het gips om zijn rechterhand. Hij kan de schilderskwast weer hanteren en zeker zo belangrijk: hij kan weer meetrainen met de spelersgroep van Kozakken Boys.

De laatste weken hield hij zijn conditie op peil met een beetje fietsen op de hometrainer. Lommers gaat er vol tegenaan. 

Trainer Rick Adjei is blij met zijn terugkeer. “Als Johnny wedstrijdklaar is, hebben wij er een belangrijke optie voor de spitspositie bij. Hij heeft bewezen ook op ons ons niveau gemakkelijk te scoren en dat maakt hem als jonge speler redelijk uniek. Ik zal blij zijn als hij weer volledig terug is.” 

Lommers zelf wil niets liever. “Ik ben blij met het contract dat ik na het seizoen 2018-2019 heb afgedwongen. Ik had toen in de slotfase van het seizoen een aantal goede invalbeurten. Nu moet ik ervoor zorgen dat ik dichter tegen een basisplaats aan kom te zitten. Maar ik heb geduld, want het belangrijkste is dat ik terug ben.”

Populair
Lommers zal het moeten opnemen tegen veel meer ervaren goaltjesdieven als Teije ten Den, Prince Rajcomar en misschien ook wel Kay Tejan. Zij zijn ouder en dus meer ervaren, maar tegelijk ook andere type spelers als de bij de supporters razend populaire Johnny Lommers.

Spitsen met Werkendams bloed zijn zeldzaam. Daarom begint het publiek de naam van Lommers al te scanderen als hij zich warmloopt. Lommers komt in het rijtje Klaas van den Heuvel, Dik Damen en Bert Schouten. Vanaf de beginjaren negentig droogde het op in het Biesboschdorp. Al bijna dertig jaar is er geen goalgetter in het dorp meer opgestaan. Lommers kan geschiedenis schrijven.

(bron: Kozakken Boys Thuispagina in Het Kontakt Altena)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 7 minuten geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 56 minuten geleden
Logo
Afbeelding
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 10 uur geleden
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 19 uur geleden
Logo
• Asperen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
Erik van Rooij wordt toch niet de nieuwe hoofdtrainer van Asperen: 'Hij kan hier ook niets aan doen, dit is overmacht' update 21 uur geleden
Logo
• Arkel verloor zaterdag van Schelluinen en staat nu op een directe degradatieplek in 3C.
Versterkte degradatie: wie staan er op degraderen en wie gaan de nacompetitie in? (stand van zaken per 20/21 april) 21 uur geleden