Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Sliedrecht met anderhalf been in volgende ronde districtsbeker

Wedstrijdverslagen 784 keer gelezen

SLIEDRECHT • In de districtsbekercompetitie heeft Sliedrecht dinsdagavond ook de tweede wedstrijd gewonnen. Op sportpark De Lockhorst werd zondagtweedeklasser Rijen met 4-0 verslagen.

Sliedrecht speelde beter dan zaterdag toen een matige partij werd afgeleverd in het Zeeuwse Arnemuiden. Gedurende de gehele wedstrijd had Sliedrecht een duidelijk veldoverwicht en wist dit voor de pauze uit te drukken in een 2-0 voorsprong, door twee doelpunten van Marciano Simonis. Na een kwartier verraste hij eerst de keeper met een fraaie lob (1-0) en kort voor rust was een afstandsschot goed voor 2-0.

Naar einde freewheelen
Kort na de hervatting kopte Bas van Stokkom fraai de 3-0 binnen en was de wedstrijd gespeeld. Een diagonaal schot van Danny van Laarhoven bracht nog 4-0 op het bord, maar het echte tempo was uit de wedstrijd en kon Sliedrecht  rustig naar het einde freewheelen.

Volgende ronde bereikt
Met deze overwinning heeft Sliedrecht vrijwel zeker de volgende ronde van de districtsbeker bereikt, maar eerst moet zaterdag 12 september 2020 nog de derde en laatste poulewedstrijd worden gespeeld. Dan treedt Sliedrecht thuis aan tegen De Zwerver Kinderdijk, aanvang 14.30 uur.

(verslag: Joop Hartog, vv Sliedrecht)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden