• Be Ready speelde afgelopen week de bekerderby tegen Dussense Boys.
• Be Ready speelde afgelopen week de bekerderby tegen Dussense Boys. Foto: Jan Noorlandt

Be Ready levert scorend vermogen in, maar wil stabiele derdeklasser worden

Nieuws Voorbeschouwingen 1.026 keer gelezen

HANK • Be Ready wil een stabiele derdeklasser worden. 

Trainer Marco Verschuren van Be Ready wordt ook wel de ‘kampioenenmaker’ genoemd. Bij alle clubs waar hij aan het roer stond werd hij kampioen. Nadat Verschuren twee seizoenen geleden was ingestapt bij Be Ready, flikte hij het kunstje in Hank ook. 

“Dat was natuurlijk fantastisch”, vindt de 50-jarige trainer, die zelf een paar seizoenen betaald voetbal speelde bij RBC. 

Zover reiken de ambities bij Be Ready niet. Het afgelopen seizoen maakten de Hankenaren wel indruk in de derde klasse. “In het begin was het lastig. Daarna pakten we het goed op en de laatste zes wedstrijden hebben we niet meer verloren.” 

Onrustig
De opmars werd gestuit door de coronastop. Voor dit seizoen legt de trainer de lat niet hoger. Be Ready leverde veel scorend vermogen in met het vertrek van de spitsen Thomas Vergunst en Tim van Dam. Bovendien gingen Willem Schelle en Stephan Huijsmans lager voetballen.

Over de voorbereiding heeft Verschuren nog geen goed gevoel. “Het spel was niet goed genoeg en het was onrustig. We kwamen niet daar waar we vorig seizoen zijn gestopt. Dus er is nog werk aan de winkel. Vooral het scoren is het probleem. We moeten maar zorgen dat we een stabiele derdeklasser worden”, stelt Verschuren.

Nico van Es

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden