Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Well-trainer André van Vugt ziet na rommelige voorbereiding steeds meer spelers aansluiten

Nieuws Voorbeschouwingen 1.401 keer gelezen

WELL - Well sloot de bekercompetitie af met een 4-4 gelijkspel tegen Margriet. Doorgaans laat de trainer in de laatste wedstrijd in de aanloop naar de competitie zijn favoriete team spelen. “Was dat maar waar”, legt Well-trainer André van Vugt meteen de vinger op de zere plek. 

“Voor mij is het nog een grote puzzel omdat nogal wat spelers ontbreken. Ik heb het basisteam wel in mijn hoofd, maar ik heb nog even tijd nodig om tot een definitieve samenstelling te komen.” 

Positief vindt de Sleeuwijker dat andere spelers nu hun kans kunnen grijpen. Van Vugt weet uiteraard dat zaterdag meteen de derby uit bij Kerkwijk op het programma staat. Bijzonder omdat dat ook het laatste duel in het in maart afgebroken seizoen was. Toen trok Kerkwijk met 1-0 aan het langste eind. 

Nu ziet Van Vugt toch mogelijkheden. “Mijn team is, nog meer dan vorig seizoen, bereid om heel diep te gaan en dat moet meer punten gaan opleveren.” 

Well, vorig seizoen met vijf punten hekkensluiter in de vierde klasse D, won toen slechts een van de veertien gespeelde wedstrijden. Dat was thuis tegen Unitas, dat voor het komend seizoen bij de titelkandidaten hoort.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden