• Niels Blom.
• Niels Blom. Foto: Marco Oomen

Inzet, passie en strijd moeten sleutel worden van succes voor Nivo Sparta

Algemeen Voorbeschouwingen 1.385 keer gelezen

ZALTBOMMEL - Bij Nivo Sparta is vrijwel alles nieuw. Clubman Niels Blom is als trainer/coach de opvolger van Theo de Boon. Blom werkt aan een vernieuwd team. Wat blijft is dat Nivo Sparta ook komend seizoen weer eersteklasser is. Bijzonder is dat Theo de Boon met zijn nieuwe club Moordrecht SV’19 zaterdag meteen op bezoek komt bij de club waar hij drie jaar met plezier heeft gewerkt. 

Voor Blom verliep de voorbereiding naar wens. Nivo Sparta won in een pittige poule al haar bekerwedstrijden en gaat de knockoutfase in. “Toch is het nog lastig om in te schatten waar wij nu staan. Als die gasten begrijpen dat zij met veel power veel kunnen bereiken, dan komt het goed. Het team is super fit. Maar als wij een deel van de wedstrijden niet thuis geven, wordt het moeilijk. Inzet, passie en strijd zijn de sleutel van succes.” 

Middenmoot
Natuurlijk kijkt in Zaltbommel iedereen uit naar het openingsduel. “Leuk om Theo de Boon meteen terug te zien, maar het is een van de 26 wedstrijden en die willen wij meteen winnen”, stelt Blom.

Nivo Sparta, dat voor dit seizoen mikt op een plaats in de middenmoot, heeft een eigen gezicht gekregen. In de bekerwedstrijden stond Blom op een bepaald moment met negen spelers uit eigen opleiding. Daarnaast brengen Frenk Schaap, Glenn Schapendonk, Martijn de Wildt en Dennis van Meurs natuurlijk wat extra’s. 

Tot de favorieten in de eerste klasse C worden Roda’46, Sliedrecht en WNC gerekend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden